BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Ølstykke-Stenløse

Mangler din virksomhed medarbejdere i en kortere eller længere periode på grund af sygdom, barsel eller øget travlhed? Så kan der være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Ølstykke-Stenløse. 

Sammensmeltning og byudvikling

Ølstykke-Stenløse er en by i Nordsjælland, som er opstået gennem længere tids sammensmeltning af Ølstykke og Stenløse, der udgør den østlige del af byen tættest på København. Byen har 22.030 indbyggere og ligger 25-30 km. nordvest for København centrum. Den har derfor en fin placering tæt på Hovedstaden.

Ølstykke-Stenløse har siden år 2000 haft flere områder med byudvikling. Der er planlagt et større erhvervs-udviklingsområde med detailhandel samt arealer til industri og kontorer. 

Byen har flere små og mellemstore virksomheder indenfor forskellige brancher. Derfor er der også flere virksomheder, som har brug for nye medarbejdere. Der kan i den sammenhæng være rift om de gode medarbejdere, og derfor kan det være smart at bruge et vikarbureau, der kan hjælpe dig med at finde de medarbejdere, der passer til lige netop din virksomhed. 

Hvorfor samarbejde med et vikarbureau?

Der er mange fordele ved at bruge et vikarbureau. Vikarbureauet sørger for den fulde rekrutteringsproces fra a til z - dvs. søgning af kandidater, jobsamtaler og det administrative og praktiske bag selve det at hyre en ny medarbejder. På den måde kan du fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet klarer alt bøvlet. 

Kandidaterne er dit vikarbureau i Ølstykke-Stenløse. Vi har kendskab til det lokale arbejdsmarked, og vores konsulenter har viden og kendskab til mange forskellige brancher. De kan derfor nemt finde den helt rette kandidat til din virksomhed. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent