BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Aarhus

At gøre brug af et vikarbureau, når du mangler mandskab til at dække stillinger enten midlertidigt eller langvarigt, giver dig mulighed for at fokusere på virksomhedens kerneopgaver, samtidig med, at der hurtigt bliver fundet kompetente kandidater til din virksomhed.

Aarhus - en storby i vækst

Aarhus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde med mere end 300.000 indbyggere. 

Kraner og maskiner i Aarhus er i disse år i fuld gang med at forvandle byggepladser til boliger til både nuværende og kommende århusianere. Der er skudt utroligt mange boliger op over hele Aarhus. Et sted, hvor der virkelig skyder boliger og byggerier op, er Aarhus Ø. Det forventes, at der kommer til at være plads til 12.000 indbyggere kun i det område, når det er færdigbygget. 

Væksten er ikke kun gældende inden for boliger og nybyggeri, men også arbejdspladser. Der er skabt 6000 arbejdspladser i kommunen i løbet af et år. Det store udbud af forsknings- og udviklingsmiljøer samt byens styrkepositioner gør Aarhus til et attraktivt sted for virksomheder.

Aarhus har samtidig Danmarks største containerhavn, et universitet i verdensklasse og en lang række hovedsæder. De store kontorer og hovedsæder placeret i Aarhus by, er med til at skabe arbejdspladser og vækst. Det er eksempelvis følgende virksomheder: 

  • Vestas
  • Arla
  • Salling Group
  • Jysk
  • Bestseller

Den store udvikling og vækst bringer arbejdskraft til byen. Aarhus har samtidig 1,2 mio. mennesker bosiddende inden for en times kørsel. Det er derfor essentielt, at du som virksomhed får fat i de dygtigste af dem. Det kan imidlertid være svært for dig at holde dig opdateret på situationen, og det er her et vikarbureau kommer ind i billedet. 

Hvilke fordele er der ved brug af et vikarbureau?

Vikarbureauer er med til at lette opgaverne, når der opstår sygdom eller andre udfordringer i din virksomhed. Det er både svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt og ressourcekrævende at hyre den forkerte kandidat. Det gælder især vikarer, der kun er ansat i en kort periode på grund af travlhed, sygdom eller lignende. 

Rekrutterings- eller vikar-virksomheden har en stor database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen - også fordi du undgår at fejlansætte en medarbejder

  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher

  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet sørger for hele rekruttering- og søgeprocessen
     

Kandidaterne er dit vikarbureau i Aarhus

Kandidaterne er et rekrutterings-og vikarbureau, der hver dag hjælper virksomheder med at finde det rette match til deres stillinger. Vi har stor erfaring og viden indenfor mange forskellige brancher. 

I skal som virksomhed vælge Kandidaterne til at finde jeres vikarer, fordi alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher og stillinger, og de har alle mange forskellige kompetencer. Hos Kandidaterne er vi menneskekendere, og gør vores bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer, der passer bedst til jer og jeres behov. 

Vi har en effektiv og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, der hjælper dig med at finde den helt rette medarbejder. Processen er inddelt i flere faser; Vi mødes med en eller flere repræsentanter fra din virksomhed og udarbejder sammen en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres på vores website, på Jobnet og på sociale medier. 

Vi arbejder opsøgende og intensivt for at skabe det rette match mellem kandidat, virksomhed og job. Udover vores annoncering, så benytter vi os af vores brede netværk og vores egen store CV database. Vores erfarne konsulenter har desuden et godt netværk i Aarhus og omegn, og er derfor i stand til at komme i kontakt med de bedste arbejdere i dit nærområde.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent