BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Birkerød

Når du mangler en ny medarbejder, fordi din virksomhed enten har øget travlhed eller medarbejdere, der er syge eller på ferie, er det helt essentielt at samarbejde med et vikarbureau i Birkerød, der kan hjælpe dig med at skaffe arbejdskraft.

Birkerød har god placering og god infrastruktur

Birkerød er en by i Nordsjælland med 20.740 indbyggere. I Rudersdal Kommune, hvor Birkerød ligger, er der både attraktiv beliggenhed, god infrastruktur og højtuddannet arbejdskraft. Byen ligger kun 30 minutters kørsel fra København. Så det er det helt perfekte sted at placere sin virksomhed. 

De største erhvervsområder i kommunen er Birkerød Erhvervsby og DTU Science Park, der indeholder virksomheder med fokus på biotek, medico og IT. Birkerød har derfor masser af mulighed for arbejdspladser, men mange er allerede ansat ved disse virksomheder eller generelt i byen. Det kan derfor være svært at finde den rette arbejdskraft som virksomhed. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet. Vikarbureauet kan nemlig hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til din virksomhed. 

Fordele ved at samarbejde med et vikarbureau

Når du skal finde den rette kandidat til din virksomhed, kan der være mange fordele ved at bruge et vikarbureau. De kan sørge for hele rekrutteringsprocessen, og de kender til det lokale arbejdsmarked i Birkerød. De kan samtidig sørge for alle de praktiske ting, der kommer med en rekruttering, såsom søgning, samtaler og jobannoncer. Et vikarbureau, der har styr på alt dette, kunne eksempelvis være Kandidaterne. 

Kandidaterne er et vikarbureau, der har flere erfarne konsulenter siddende. Vores konsulenter har viden og kendskab til mange forskellige brancher, og de har mulighed for at søge efter ledige og kvalificerede kandidater i vores store CV-database. På den måde kan de nemt og effektivt finde dig det allerbedste medarbejder-match.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent