BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Esbjerg

At samarbejde med et vikarbureau i Esbjerg kan hjælpe din virksomhed med effektivt at finde kvalificerede medarbejdere, når I er underbemandede. På den måde kan I som virksomhed fokusere på jeres hovedopgaver, imens vikarbureauet finder jeres vikarer.

Faldende ledighed i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by med 72.168 indbyggere. Den er desuden det vestlige Jyllands største byområde med direkte forbindelse til Kolding og Odense via motorvej E20 og jernbane.

Esbjerg ligger derfor godt placeret og har en god størrelse, når det gælder virksomheder og arbejdskraft. 

I Beskæftigelsesplanen for Esbjerg i 2019 bliver det beskrevet, at beskæftigelsen fortsat stiger svagt, og ledigheden generelt er faldende. Virksomheder i Esbjerg Kommune har derfor efterhånden svært ved at skaffe den nødvendige arbejdskraft. Det er her, at et vikar- eller rekrutteringsbureau kommer ind i billedet. 

Hvorfor bruge et vikarbureau?

Når ledigheden er faldende kan det være svært at skaffe arbejdskraft, fordi der kun er få kandidater at tage af. Det er virkeligheden i Esbjerg. Derfor kan et vikarbureau komme dig til gode som virksomhed. 

Der er mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau. En af dem kan være at du som virksomhed kan fokusere på dine kerneopgaver og uddelegere rekrutteringsprocessen til en professionel, så du kan fokusere 100 % på det, du er bedst til. Du kan derfor også spare både tid og ressourcer. Herunder gælder også, at du undgår at fejlansætte en medarbejder, fordi vikarbureauet har lavet alt forarbejdet i matchet mellem den rette medarbejder og virksomheden. 

Det smarte ved at bruge et vikarbureau ligger blandt andet i, at du ikke bliver bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. Ydermere står du ikke selv for at betale sygdom, pension eller lignende tyngende faktorere, da et vikarbureau sørger for de omkostninger for dig.

Kandidaterne - dit vikarbureau i Esbjerg

Kandidaterne er et professionelt vikarbureau, der er specialiseret i at matche de helt rette medarbejdere med din virksomhed. Vi er spredt ud over hele Danmark med kendskab til mange forskellige lokalområder og deres arbejdsmarkeder. Vi er derfor også dit vikarbureau i Esbjerg. 

Der er flere grunde til at vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Esbjerg: 

  • Alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. 

  • Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher og stillinger, og de har alle mange forskellige kompetencer. 

  • For at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering af din nye medarbejder, arbejder vi ud fra en særdeles velafprøvet rekrutteringsproces, som er inddelt i flere faser. 

  • Det er muligt for os at arbejde hurtigt og effektivt på grund af vores etablerede CV-database med mange forskellige CV fra mange forskellige brancher. Derfor kan vi også hurtigt komme i kontakt med vikarer, der er relevante for din virksomhed, og som hurtigt kan træde til, når det brænder på. 

  • Vi har erfarne jobkonsulenter siddende, som har kendskab til mange forskellige brancher og som skal hjælpe dig med at finde den rette vikar. 

  • Konsulenterne har desuden et godt netværk i Esbjerg og omegn, og er derfor i stand til at komme i kontakt med de bedste arbejdere i dit nærområde.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent