BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Fredericia

Står du og mangler arbejdskraft i din virksomhed i Fredericia på grund af øget travlhed, sygdom eller barsel? Så er der mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau, som kan hjælpe dig med at finde kvalificerede vikarer.

Vækst i arbejdspladser i Fredericia

Fredericia er med sin gode placering i overgangen mellem Jylland og Fyn og sine 41.108 indbyggere et godt sted for virksomheder. 

De internationale konjunkturanalyser peger på, at der de kommende år vil være tilstrækkelig vækst til at sikre øget beskæftigelse. Det kommer også Fredericia til gavn, hvor der siden 2012 har været stigende beskæftigelse og faldende ledighed. 

Med udgangspunkt i Fredericias Byråds Vision 2020, har der i de seneste år været målrettede satsninger på erhvervsudvikling, udbygning af infrastruktur, beskæftigelsesindsats, bosætning og uddannelse. Det har medført, at væksten i arbejdspladser i Fredericia har holdt sig på et forholdsvis højt niveau. 

Det betyder altså, at det som virksomhed kan være svært at finde de rette kandidater, når beskæftigelsen er stigende og ledigheden faldende. Det er her at et vikarbureau i Fredericia kan komme ind i billedet. De kan hjælpe dig med at få fat i de få ledige der er og finde kvalificerede vikarer til dig.

Hvilke fordele er der ved at samarbejde med et vikarbureau? 

Et vikarbureau kan ud over at finde de rette kandidater til din virksomhed, sørge for hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. Du behøver derfor ikke at røre en finger, men i stedet kun sætte fokus på dine kerneopgaver i virksomheden. 

Du behøver derfor ikke selv at bøvle med at skrive og oprette jobansøgninger, udvælge de rigtige kandidater og afholde jobsamtaler. Alt det klarer vikarbureauet for dig. 

Dit vikarbureau i Fredericia

Kandidaterne er dit vikarbureau i Fredericia. Vi har en masse erfarne jobkonsulenter siddende, som har viden og kendskab til mange forskellige brancher og stillinger. 

Der kan derfor være mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne: 

  • Hos Kandidaterne har vi adgang til en kæmpe database af kvalificerede vikarer og deres CV. Vi kan derfor hurtigt og effektivt komme i kontakt med lige netop den vikar, som passer ind i din virksomhed. 

  • Vi har hovedkontor i Kolding, men vi spreder os over hele Danmark med satellitkontorer. Vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Fredericia.

  • Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

  • Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk. De er derfor helt klar på at gøre deres bedste i din virksomhed.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent