BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Hørsholm

Din virksomheds situation kan hurtigt ændre sig, og det kan pludseligt betyde mangel på arbejdskraft. Med et samarbejde med et vikarbureau i Hørsholm, er du forberedt og kan hurtigt få ekstra hænder ud, når du mangler.

Et ønske om et dynamisk erhvervsliv i Hørsholm

Hørsholm befinder sig i Region Hovedstaden med over 47.000 indbyggere. 

Hørsholm Kommune skriver i deres erhvervsstrategi, at hvis de i fremtiden fortsat skal have et dynamisk og udviklingsorienteret erhvervsliv, er det vigtigt, at de forholder sig til den nye virkelighed – en virkelighed med større internationalisering, truslen fra e-handel og et øget samspil mellem erhverv og kommune. 

Der kommer derfor også et øget fokus på vækst i virksomheder, og vækst betyder øget arbejdskraft. Derfor vil der også komme til at være mere arbejdskraft at tage af. Men det kan være uoverskueligt for en virksomhed at finde den helt rette arbejdskraft. Derfor kan et vikarbureau i Hørsholm være ideelt. 

Hvorfor er det en fordel at bruge et vikarbureau? 

Vikarbureauer er med til at lette opgaverne, når der opstår sygdom eller andre udfordringer i din virksomhed. Det er både svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt og ressourcekrævende at hyre den forkerte kandidat. Det gælder især vikarer, der kun er ansat i en kort periode på grund af travlhed, sygdom eller lignende. 

Vikarbureauet kan hjælpe din virksomhed med at skaffe vikarer til enten kort eller lang sigt. Her har rekrutterings- eller vikar-virksomheden en database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen

  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher

  • Du kan fokusere på dine hovedopgaver, imens vikarbureauet sørger for hele rekrutteringsprocessen


Kandidaterne som vikarbureau i Hørsholm

Kandidaterne er et rekrutterings- og vikarbureau, der bygger på specialiserede professionelle, som hver dag arbejder på at finde de rette kandidater til vores kunder. Vi sørger for hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. 

I skal som virksomhed vælge Kandidaterne til at finde jeres vikarer, fordi alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher og stillinger, og de har alle mange forskellige kompetencer. Hos Kandidaterne er vi menneskekendere, og gør vores bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer, der passer bedst til jer og jeres behov. 

For at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering af din nye medarbejder, arbejder vi ud fra en særdeles velafprøvet rekrutteringsproces, som er inddelt i flere faser. Vi mødes med en eller flere repræsentanter fra din virksomhed og udarbejder sammen en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres på vores website, på Jobnet og på sociale medier. Vi arbejder opsøgende og intensivt for at skabe det rette match mellem kandidat, virksomhed og job. Udover vores annoncering, så benytter vi os af vores brede netværk og vores egen CV database.

Du kan derfor få en række kandidater ud til dig på rekordtid, når du mangler hænder til at varetage arbejdsopgaverne i dit firma. Hvis du benytter dig af Kandidaterne som vikarbureau, får du foruden god service og kvalitetsbevidste løsninger, en personlig konsulent tilknyttet med erfaring inden for din branche.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent