BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Haderslev

Står du som virksomhed i Haderslev og mangler medarbejdere i en kortere eller længere periode på grund af øget travlhed, sygdom eller barsel? Så kan det være en god ide at samarbejde med et vikarbureau, der kan finde kvalificeret arbejdskraft til dig.

Haderslev - en by med en god placering

Haderslev er en by i det østlige Sønderjylland med 22.011 indbyggere. Byen har motorvejsforbindelse til hele Jylland samt direkte adgang til jernbanen i Vojens. Haderslev ligger desuden tæt på store godshavne og Tyskland. Byen har gode muligheder for iværksættere og har over 23.000 arbejdspladser i kommunen. Haderslev er også en del af vækst-fællesskabet i Trekantområdet og har derfor gode samarbejdsmuligheder med flere byer. 

Haderslev har derfor en god placering, når det gælder virksomheder og beboere, og der er nok arbejdskraft at tage af. Dilemmaet kan dog være, at mange ikke går ledige i en tid hvor nye virksomheder i området popper op, og de eksisterende vækster. Begge mangler hænder, og det er her det at bruge et vikarbureau i Haderslev kommer ind i billedet!

Kandidaterne som dit vikarbureau i Haderslev

Benytter man sig af et vikarbureau, behøver man ikke selv stå med ansvaret for at ansætte nye medarbejdere, når man mangler hænder. Når man samarbejder med et vikarbureau behøver man desuden ikke at fastansætte, og på den måde kommer man uden om unødvendige fastansættelser og heraf omkostninger.

Kandidaterne er dit vikarbureau i Haderslev. Vi har satellitkontorer over hele Danmark, så vi ved også, hvad der rører sig på det lokale arbejdsmarked i Haderslev. Hos Kandidaterne har vi flere dygtige konsulenter siddende, som har viden og erfaring inden for mange forskellige brancher. De kan hjælpe dig med at finde den helt rette medarbejder til din virksomhed. Imens vi sørger for hele rekrutteringsprocessen, kan du fokusere på dine kerneopgaver.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent