BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Helsingør

Med det rette vikarbureau kan du nemt og hurtigt få ekstra arbejdskraft ud til sin virksomhed, når det brænder på, og derved kan din virksomhed altid køre optimalt og sikre dine kunder god service og levering til tiden.

Find kvalificerede medarbejdere i Helsingør

Helsingør er placeret ved kysten i det nordøstlige Nordsjælland og er porten til resten af Skandinavien. Byen er derfor også et knudepunkt i forhold til erhverv og virksomheder. Helsingør er samtidig centrum for Nordsjællands største kommune og det fjerdestørste byområde på Sjælland. Byen har over 47.000 indbyggere, og der er derfor masser af arbejdskraft at tage af. 

Selvom der er masser af arbejdskraft at tage af, er der dog for øjeblikket lav ledighed. Men det betyder ikke, at matchet til din virksomhed ikke er derude. For med hjælp fra et vikarbureau, kan du finde kvalificeret arbejdskraft, som passer til lige netop din virksomhed. 

Hvorfor bruge et vikarbureau?

Det er både svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt og ressourcekrævende at hyre den forkerte kandidat. Det gælder især vikarer, der kun er ansat i en kort periode på grund af travlhed, sygdom eller lignende. 

Fordelen ved at bruge et vikarbureau kan derfor være, at de kan finde den rette medarbejder, uden at du selv skal bruge en masse arbejdstimer og uden at slække på kvaliteten. På den måde kan du fokusere på dine hovedopgaver, imens vikarbureauet sørger for rekrutteringsprocessen. Derfor er det essentielt at bruge et vikarbureau i Helsingør til at finde nye medarbejdere.

Kandidaterne i Helsingør

Kandidaterne er et rekrutterings- og vikarbureau, der bygger på specialiserede professionelle, som hver dag arbejder på at finde de rette kandidater til vores kunder. Vi sørger for hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. 

Du kan få en række kandidater ud til dig på rekordtid, når du mangler hænder til at varetage arbejdsopgaverne i dit firma. Hvis du benytter dig af Kandidaterne som vikarbureau, får du foruden god service og kvalitetsbevidste løsninger, en personlig konsulent tilknyttet med erfaring inden for din branche.

For at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering af din nye medarbejder arbejder vi ud fra en særdeles velafprøvet rekrutteringsproces, som er inddelt i flere faser. Vi mødes med en eller flere repræsentanter fra din virksomhed og udarbejder sammen en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres på vores website, på Jobnet og på sociale medier. Vi arbejder opsøgende og intensivt for at skabe det rette match mellem kandidat, virksomhed og job. Udover vores annoncering, så benytter vi os af vores brede netværk og vores egen CV database.

Vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med de ledige, der findes i Helsingør. Dertil kommer sig de ledige, som nemt kan pendle til og fra byen og derfor vil finde det attraktivt med en stilling i en virksomhed placeret i eller tæt på en by som Helsingør.

At nå frem til de mange mulige kandidater kan for den almene erhvervsdrivende virke uoverskueligt, og man kan ende med at ansætte personer, som på papiret virkede til at være et godt match, men som i praksis ikke fungerer godt med virksomheden og dens ambitioner. Derfor kan det være en fordel at vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Helsingør!

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent