BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Hillerød

At gøre brug af et vikarbureau i Hillerød kan hjælpe din virksomhed med effektivt at finde kvalificerede medarbejdere, når I er underbemandede, og imens kan I fokusere på jeres hovedopgaver.

Lav ledighed i Hillerød

Hillerød har 33.079 indbyggere og er beliggende centralt i Nordsjælland. Grundet den gode placering i forhold til København er byen central, både når det gælder virksomheder og arbejdskraft.

Ledigheden i Hillerød Kommune er nu på det laveste niveau i mere end 10 år. Det viser tal fra juli 2018, hvor ledighedsprocenten er nede på 2,4 %. 

Erhvervslivet er derfor i vækst i Hillerød. Særligt inden for byggebranchen opleves der stor efterspørgsel efter arbejdskraft. 

Med den store efterspørgsel efter arbejdskraft og den lave ledighed kan det være svært for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet.

Hvorfor samarbejde med et vikarbureau?

Når efterspørgslen efter arbejdskraft og ledigheden er faldende, som den er i Hillerød, kan det være svært at finde medarbejdere til din virksomhed. Et vikarbureau kan hjælpe din virksomhed med at få fat i de få ledige, der er tilbage og samtidig garantere dig, at de er de bedste inden for deres fag. Vikarbureauet har viden, erfaring og kendskab til mange brancher og mange arbejdssøgende. Der kan derfor være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau. 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Hillerød

Hvis du skal have et kompetent og professionelt vikarbureau i Hillerød til at finde kvalificerede medarbejdere til din virksomhed, når I har øget travlhed, sygdom eller barsel, skal du vælge Kandidaterne. 

Der er flere grunde til at vælge Kandidaterne som dit vikarbureau: 

  • Vi sørger for hele rekrutteringsprocessen fra start til slut - herunder udarbejdelse af jobopslag/annoncer, søgning i CV-database og interviews. På den måde kan du blot fokusere på dine kerneopgaver, mens vi sørger for alt det hårde arbejde. Vi kan samtidig garantere, at vi finder dig en både kvalificeret og erfaren medarbejder, der passer lige ind i din virksomhed. 

  • Vi har flere dygtige og erfarne konsulenter siddende, som du får tilknyttet, hvis du vælger at samarbejde med os. Vores konsulenter har erfaring og viden inden for en bred vifte af brancher og stillinger, og de står derfor klar til at hjælpe dig, uanset hvilken stilling du søger en medarbejder til. 

  • Vi har en kæmpe database med kvalificerede vikarer og deres CV. Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk.

  • Vi er spredt ud over hele Danmark, og vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Hillerød.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent