BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Hjørring

Der kan være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Hjørring, når din virksomhed mangler medarbejdere på grund af øget travlhed, sygdom eller barsel.

Hjørring har investeret i beskæftigelse

Hjørring er en by i Nordjylland med 25.994 indbyggere og en placering mellem byer som Aalborg, Hirtshals og Frederikshavn. 

Inden for de seneste år har Hjørring investeret meget i beskæftigelsesområdet, så flere kan komme i job. Det betyder, at der i år (2019) er kommet mange flere i beskæftigelse i Hjørring. Det betyder dog også, at det for virksomheder kan være svært at finde kvalificeret arbejdskraft, fordi der er så få ledige i Hjørring. 

Derfor skal du samarbejde med et vikarbureau

Der kan være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Hjørring. Et vikarbureau som Kandidaterne kan hjælpe dig med hele rekrutteringsprocessen fra a til z. Kandidaterne kan nemlig hjælpe med at få fat i de få ledige, der findes i Hjørring. De kan samtidigt sørge for, at du kun får kvalificeret arbejdskraft ud til din virksomhed. 

Hos Kandidaterne har vi flere dygtige konsulenter siddende, der har erfaring og viden om mange forskellige brancher og stillinger. Kandidaterne er placeret i Kolding, men har satellitkontorer over hele Danmark. Vores konsulenter har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Hjørring. Kandidaterne har også en stor database med CV fra kvalificerede ledige, der er seriøse i deres jobsøgning og som bare venter på at give en hjælpende hånd i din virksomhed.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent