BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Holbæk

Hvis du står og mangler medarbejdere i din virksomhed på grund af øget travlhed, kan der være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Holbæk.

Flere beskæftigede i Holbæk

Holbæk er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, ca. 60 kilometer fra København. Med sine 28.538 indbyggere er den Nordvestsjællands største by, og den er derfor også fin i størrelse og beliggenhed for virksomheder. 

Det private arbejdsmarked i og omkring Holbæk Kommune er præget af mellemstore og især små virksomheder. Arbejdspladserne findes primært inden for handel og transport, erhvervsservice, bygge og anlæg samt industri. Det offentlige arbejdsmarked udgøres af større arbejdspladser - hvoraf det meste hører under kommunen med mere end 4000 arbejdspladser. 

I 2019 har der været en stigning i beskæftigelsen i Holbæk og resten af Sjælland. Med stigningen i beskæftigelsen kan det dog være svært for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet.

Fordele ved at samarbejde med et vikarbureau

Stigningen i beskæftigelsen i Holbæk betyder også, at der kun er få ledige i byen. Det kan derfor være svært at få kvalificeret arbejdskraft, når der kun er meget få fat i. Det kan et vikarbureau hjælpe med, fordi de har et kendskab til det lokale arbejdsmarked og de lokale ledige, der findes der. 

Vikarbureauet kan stå for hele rekrutteringsprocessen, så du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens de sørger for at skrive jobopslag, søge kandidater og afholde jobinterviews. 

Kandidaterne - dit vikarbureau i Holbæk

Kandidaterne er et kompetent og professionelt vikarbureau, der kan hjælpe dig med hele rekrutteringsprocessen fra A til Z. 

Der er flere grunde til at vælge Kandidaterne som dit vikarbureau: 

  • Vi har flere dygtige og erfarne konsulenter siddende, som du får tilknyttet, hvis du vælger at samarbejde med os. Vores konsulenter har erfaring og viden inden for en bred vifte af brancher og stillinger, og de står derfor klar til at hjælpe dig, uanset hvilken stilling du søger en medarbejder til. 

  • Vi har en kæmpe database med kvalificerede vikarer og deres CV. Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk.

  • Vi er spredt ud over hele Danmark, og vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Holbæk.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent