BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Holstebro

Når din virksomhed pludselig mangler medarbejdere på grund af øget travlhed, sygdom eller ferie, kan et samarbejde med et vikarbureau i Holstebro være en fordel. 

Lav ledighed i Holstebro

Holstebro ligger i Vestjylland og har 36.442 indbyggere. Byen er placeret mellem Skive, Viborg og Herning og har derfor en god beliggenhed mellem de lidt større byer. Holstebro Kommune har med et bredt tilgængeligt udbud af uddannelser samtidig en unik position i Vestjylland i forhold til leverancen af fremtidens kompetencer. Der er derfor også meget kvalificeret arbejdskraft og ledigheden er faldende. 

Ledigheden var i starten af 2019 på 2,4 procent blandt arbejdsstyrken i Holstebro Kommune. Dermed havde kommunen den femte-laveste ledighed blandt danske kommuner. Det er selvfølgelig rigtig godt for samfundet, men det lavere ledighed kan også skabe udfordringer.

Nogle virksomheder har svært ved at få opfyldt deres behov for arbejdskraft, da der er så få ledige. Derfor kan det være en fordel at samarbejde med et vikarbureau, der hele tiden er et skridt foran og har en god kontakt med virksomhederne.

Hvorfor samarbejde med et vikarbureau?

Der kan være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Holstebro. Som beskrevet ovenfor, er der kun få ledige i Holstebro. Derfor kan det være svært at finde den helt rette kandidat til din virksomhed. Men hvis du samarbejder med et vikarbureau, kan de have kontakt til mange kvalificerede kandidater, og de kan samtidig holde styr på hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Holstebro

Kandidaterne er dit vikarbureau i Holstebro. Vi har en masse erfarne jobkonsulenter siddende, som har viden og kendskab til mange forskellige brancher og stillinger. 

Der kan derfor være mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne: 

  • Hos Kandidaterne har vi adgang til en kæmpe database af kvalificerede vikarer og deres CV. Vi kan derfor hurtigt og effektivt komme i kontakt med lige netop den vikar, som passer ind i din virksomhed. 

  • Vi har hovedkontor i Kolding, men vi spreder os over hele Danmark med satellitkontorer. Vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Holstebro.

  • Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

  • Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk. De er derfor helt klar på at gøre deres bedste i din virksomhed.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent