BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Hovedstadsområdet

Når du står og mangler ekstra mandskab i din virksomhed i en kortere eller længere periode, kan et vikarbureau være til meget hjælp.

Mangel på arbejdskraft i Hovedstadsområdet

I hele Hovedstadsområdet er der 1,3 mio. indbyggere, og den fysiske planlægning omfatter i alt 34 kommuner ved København. Det er derfor det største byområde i Danmark. Det betyder også, at der er meget arbejdskraft at tage af. Det er dog ikke helt sådan virkeligheden ser ud, da der de sidste par år er kommet rigtig mange i beskæftigelse.

En undersøgelse har blandt andet vist, at hvert tredje byggefirma i hovedstadsområdet mangler arbejdskraft. Det generelle billede af Hovedstadsområdet er også, at ledigheden er faldet og stadig er faldende. Antallet af arbejdsløse faldt med 600 personer i september 2018. Det bringer ledigheden ned på det laveste niveau i mange år. Det betyder også, at det kan være svært at finde den rette arbejdskraft til din virksomhed, fordi langt de fleste allerede er i beskæftigelse. Det er samtidig vigtigt at finde de allerbedste af de, der er tilbage. Det er her at et vikarbureau i Hovedstadsområdet kan benyttes til at opstøve de kandidater, der findes og som lige netop passer til din virksomhed. 

Hvilke fordele er der ved at samarbejde med et vikarbureau?

Hvis din virksomhed står og mangler ekstra mandskab på grund af sygdom, barsel, øget arbejdsopgaver osv., er der mange fordele ved at bruge et vikarbureau. 

Vikarbureauet har en stor database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen - også fordi du undgår at fejlansætte en medarbejder.

  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher.

  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet sørger for hele rekrutterings- og søgeprocessen.

Kandidaterne - Dit vikarbureau i Hovedstadsområdet

Når det gælder vikarløsninger i Hovedstadsområdet, er Kandidaterne meget relevante. Vi har stor viden og kendskab til Hovedstadsområdet og vi ved, hvilke vikarer, der står parat i din branche og i dit område. Derfor kan du hurtigt og effektivt få kvalificeret arbejdskraft ud til din virksomhed gennem Kandidaterne. 

Der er flere grunde til, at din virksomhed skal vælge Kandidaterne som vikarbureau: 

  • For det første har vi hos Kandidaterne en masse dygtige jobkonsulenter, der har kendskab og netværk til mange forskellige brancher og områder - og derfor ved de også, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet i Hovedstadsområdet. 

  • Vi har hos Kandidaterne en effektiv og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, der hjælper dig med at finde den helt rette medarbejder. 

  • Vores rekrutteringsproces opdeles i flere faser. Vi mødes med en repræsentant fra din virksomhed og udarbejder sammen en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

  • Vi har en database med tusindvis af kvalificerede kandidaters CV. Vi har derfor et bredt netværk af fagpersoner og mange ledige i vores system, som står klar til at komme i arbejde. Derfor kan vi hurtigt sende kompetente vikarer ud til dig, når det brænder på.

  • I skal som virksomhed vælge Kandidaterne til at finde jeres vikarer, fordi alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher og stillinger, og de har alle mange forskellige kompetencer. Hos Kandidaterne er vi menneskekendere, og gør vores bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer, der passer bedst til jer og jeres behov.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent