BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Køge

At gøre brug af professionelle når du mangler mandskab til at dække stillinger enten midlertidigt eller langvarigt, giver dig mulighed for at fokusere på virksomhedens hovedopgaver, samtidig med at der hurtigt bliver fundet kompetente kandidater til din virksomhed.

Køge står overfor en udviklingsperiode

Køge har en god placering tæt på hovedstaden og midt i aksen Hamborg - København - Stockholm, hvilket gør byen attraktiv på mange måder. Køge er et knudepunkt for mange virksomheder og for pendlere fra hele Sjælland. 

Køge Kommune står overfor en udviklingsperiode med mange nye bygge- og anlægsprojekter, hvilket skaber mange nye arbejdspladser. Samtidig oplever Køge Kommune lige nu vækst inden for blandt andet service, handel, transport og logistik, hvor nye virksomheder i alle størrelser skyder op. Der er flere tiltag i denne udvikling: 

 • Regionens nye universitetssygehus vil skabe 3.000 nye arbejdspladser alene

 • En ny stor erhvervshavn

 • Udvidelse af Skandinavisk Transport Center

 • Byudvikling af Køge Kyst-projektet 

Der er altså opstået en masse nye arbejdspladser i Køge, og derfor er der også færre ledige. Det kan betyde, at det kan være svært og uoverskueligt at finde den helt rette kandidat til din virksomhed. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet og kan hjælpe dig med at få fat i vikarer inden det bliver taget af andre virksomheder.

Hvorfor samarbejde med et vikarbureau? 

Står du som virksomhed og har svært ved at finde din næste nye medarbejder i en kortere eller længere periode? Så kan det være en fordel at starte et samarbejde med et vikarbureau. Fordelene er mange:

 • Du får hjælp til hele rekrutteringsprocessen fra start til slut, så du kan fokusere på dine kerneopgaver i stedet.

 • Du får tilknyttet en konsulent, der har erfaring og kendskab til mange forskellige brancher og stillinger. 

 • Du bliver ikke bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. 

Kandidaterne - dit vikarbureau i Køge

Kandidaterne er dit vikarbureau i Køge. Vi har en masse erfarne jobkonsulenter siddende, som har viden og kendskab til mange forskellige brancher og stillinger. 

Der kan derfor være mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne: 

 • Hos Kandidaterne har vi adgang til en kæmpe database af kvalificerede vikarer og deres CV. Vi kan derfor hurtigt og effektivt komme i kontakt med lige netop den vikar, som passer ind i din virksomhed. 

 • Vi har hovedkontor i Kolding, men vi spreder os over hele Danmark med satellitkontorer. Vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Køge.

 • Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

 • Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk. De er derfor helt klar på at gøre deres bedste i din virksomhed. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent