BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Næstved

Står din virksomhed i Næstved og mangler arbejdskraft på grund af sygdom, barsel eller øget travlhed? Så kan et samarbejde et vikarbureau have mange fordele.

Virksomheder udvider i Næstved

Næstved er en gammel dansk købstad, der med sine 43.440 indbyggere er Sjællands femtestørste by. 

I Næstved har der de seneste år været en positiv udvikling af virksomheder. Virksomhederne udvider, og de er begyndt at få flere ordrer og ansætte flere medarbejdere. To tredjedele af de rekrutterende virksomheder i Næstved Kommune oplever dog problemer med at finde medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det viser en lokal undersøgelse, som Næstved Erhverv har lavet.

Det betyder, at der er færre personer til at imødekomme virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft. Samtidig bliver det nu endnu vigtigere end tidligere at få matchet arbejdskraftens kompetencer med det, der er brug for i virksomhederne. 

Det er her at et vikarbureau i Næstved kommer ind i billedet. De har en viden og et kendskab til lige netop dit lokalområde og kan hjælpe med at få fat i de vikarer, der er kvalificerede nok til din virksomhed og din stilling.  

Hvorfor samarbejde med et vikarbureau i Næstved? 

Hvis du står og mangler mandskab til din virksomhed i kortere eller længere tid, er det en klar fordel at samarbejde med et vikarbureau. Vikarbureauet kan sørge for alt i rekrutteringsprocessen fra start til slut, så du kan fokusere på dine kerneopgaver. 

Vikarbureauet kan samtidig finde de helt rette kandidater til din virksomhed, fordi de har en masse dygtige konsulenter siddende, der har adgang til mange kvalificerede vikarer. 

Du behøver derfor ikke selv bøvle med at skrive og oprette jobansøgninger, udvælge de rigtige kandidater og holde jobsamtaler. Alt det klarer vikarbureauet for dig. 

Kandidaterne - Dit vikarbureau i Næstved

Kandidaterne er dit lokale vikarbureau i Næstved. Vi er spredt over hele Danmark og har satellitkontorer fordelt over hele Sjælland. Vores konsulenter har viden og kendskab til netop dit lokalområde og arbejdsmarkedet der. De kan derfor finde de helt rette kandidater til dig i Næstved. 

Der er flere grunde til, at du skal vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Næstved: 

  • Vores konsulenter har viden og erfaring inden for mange forskellige brancher, og de kan derfor hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde den rette medarbejder til lige netop din virksomhed.

  • Vi har en enorm database med CV fra mange kvalificerede vikarer. 

  • Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning og vil gerne gøre et godt indtryk. Derfor ligger der helt sikkert en kvalificeret vikar og venter på at blive hyret til din virksomhed. 

  • Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent