BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Nørresundby

Mangler din virksomhed i Nørresundby medarbejdere på grund af øget travlhed, sygdom eller ferie? Så kan der være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau.

Nørresundby i udvikling

Nørresundby ligger placeret på den modsatte side af bredden til Aalborg, men har med sine mere end 22.800 indbyggere fået indflydelse som sin helt egen by. Byen har en gammel historie og har været handelsby siden 1700-tallet. 

I dag er Nørresundby en by i udvikling. Der er flere store byudviklingsprojekter i gang i byen for tiden. Heriblandt Stigborgs Havnefront, Løvvangen InBetween, Musikhus-kvarteret osv. Alle disse projekter har indflydelse på Nørresundbys udvikling. Udviklingen betyder også, at der i den nærmeste fremtid vil komme flere virksomheder og beboere til byen. Derfor er der også stor chance for, at der bliver rift om de bedste medarbejdere. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet. De kan hjælpe dig med at finde kvalificeret arbejdskraft - selvom der sansynligvis kommer til at være stor efterspørgsel på nye medarbejdere. 

Fordele ved at bruge et vikarbureau i Nørresundby

Hvis du står og mangler medarbejdere i Nørresundby, kan der være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau. Vikarbureauet kan hjælpe dig med alt lige fra at skrive jobopslag til at interviewe og udvælge den rette kandidat. På den måde kan du fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet finder kvalificeret arbejdskraft til dig. 

Hvis du vælger Kandidaterne som dit vikarbureau i Nørresundby, får du tilknyttet en dygtig og erfaren rekrutteringskonsulent, der har kendskab og adgang til en masse kvalificerede kandidater. Hos Kandidaterne har vi en stor database fyldt med erfarne vikarer inden for mange forskellige brancher og stillinger. Vores konsulenter har kendskab til det lokale arbejdsmarked i Nørresundby, og du kan derfor trygt stole på, at vi finder den helt rette kandidat til din virksomhed - hurtigt og effektivt. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent