BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Randers

At samarbejde med et vikarbureau i Randers kan hjælpe din virksomhed med effektivt at finde kvalificerede medarbejdere, når I er underbemandede. På den måde kan I fokusere på jeres hovedopgaver, imens vikarbureauet finder jeres vikarer.

Randers-virksomheder har brug for mere arbejdskraft

Randers placerer sig i Østjylland med 62.586 indbyggere, hvilket gør den til Danmarks 6. største by. Byen befinder sig samtidig tæt på storbyen Aarhus. Den har derfor en god størrelse og placering, set ud fra virksomhedernes synsvinkel. 

I Randers er man generelt optimistiske i forhold til vækst i virksomheder: 73,3 % forventer vækst på mellem nul og 20 % i virksomhedens omsætning. Det er en hel del over landsgennemsnittet, for her er tallet nemlig kun 58,4 %.

En analyse viser også, at små og mellemstore Randers-virksomheder oplever vækst i både omsætning og indtjening. Væksten har for alvor bidt sig fast, og der bliver brug for flere medarbejdere – lige fra ufaglærte til højtuddannede. Samtidig har der udviklet sig en mangel på arbejdskraft inden for sektorer som transport, bygge- og anlæg og industrien. 

Der er derfor en del virksomheder, som søger arbejdskraft, og der er kamp om de bedste medarbejdere. Det er her, at et vikarbureau i Randers kommer ind i billedet. Vikarbureauet kan hjælpe dig med at få fat i de bedste medarbejdere, inden de bliver taget af nogle andre. 

Hvorfor bruge et vikarbureau?

Der kan være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau, når din virksomhed pludselig mangler arbejdskraft på grund af sygdom, barsel, øget arbejdsopgaver eller lignende. 

En af de mest relevante fordele ved at bruge et vikarbureau er, at du kan spare tid og ressourcer på at finde den rette medarbejder. Mens vikarbureauet finder din næste medarbejder, kan du fokusere på dine kerneopgaver. Du kan samtidig undgå at fejlansætte, fordi vikarbureauet har fuldstændig styr på vikarens kompetencer og erfaring. 

Det smarte ved brugen af en vikarservice ligger også i, at du ikke bliver bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. 

Dit vikarbureau i Randers

Hvis du vil have fat i et kompetent og kvalitetsbevidst vikarbureau i Randers, er det Kandidaterne, du skal samarbejde med. Vi er et rekrutterings-og vikarbureau, som er specialiseret i at finde det helt rette match mellem medarbejder og virksomhed. 

Der er mange grunde til, at du skal vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Randers: 

  • Vi har en kæmpe database med tusindvis af kvalificerede vikarer, som alle har forskellige kompetencer inden for mange forskellige brancher. Alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og vil gerne gøre et godt indtryk. 

  • Hos Kandidaterne har vi tilknyttet dygtige jobkonsulenter, der har viden og erfaring inden for forskellige brancher. Alle vores konsulenter har et netværk og kendskab til vikarer i Randers og omegn. 

  • Fordi vi har en stor CV-database og dygtige konsulenter, kan vi arbejde hurtigt, effektivt og kvalitetsbevidst. Der går derfor ikke lang tid, fra at du ringer, til vi sender en kvalificeret vikar ud til din virksomhed. 

  • Vi er spredt ud over hele Danmark med satellitkontorer, og vi ved derfor, hvad der rører sig i lige netop dit nærområde. Vi har derfor også en finger på pulsen i Randers og arbejdsmarkedet der. Derfor skal du vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Randers. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent