BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Ringsted

Der kan være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Ringsted, når din virksomhed mangler kvalificeret arbejdskraft.

Ringsted har færre fuldtidsbeskæftigede

Der har været stor jobfremgang i de sjællandske kommuner og generelt i Danmark i de seneste år. Men udviklingen går den anden vej i Ringsted. En rapport fra Dansk Erhverv viser nemlig, at der i 2019 er blevet mere end 500 færre fuldtidsbeskæftigede i Ringsted. 

Der er derfor mange ledige i Ringsted, og det kommer til fordel for virksomhederne, der mangler ny arbejdskraft. Ulempen kan dog være, at den mest kvalificerede arbejdskraft allerede er taget til resten af Sjælland, hvor ledigheden er faldet og flere er fuldtidsbeskæftigede. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet. Vikarbureauet kan hjælpe din virksomhed med at finde kvalificeret arbejdskraft. 

Fordele ved at bruge et vikarbureau i Ringsted

Der kan være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau, hvis din virksomhed mangler kvalificeret arbejdskraft. Vikarbureauet har adgang til en stor database med CV’er fra seriøse vikarer og de kender til det lokale arbejdsmarked i Ringsted.

Kandidaterne er dit vikarbureau i Ringsted. Vi kan både hjælpe med rekruttering til korte og længerevarende vikariater samt Try & Hire. Vi gør os umage for at have stor viden om mennesker, og vi er eksperter i at skabe relationer og opretholde netværk. Vi opererer indenfor mange forskellige brancher; herunder bygge og anlæg, ledelse, IT og administration. Derudover har vi kompetencer indenfor køkken og rengøring samt forskellige tekniske stillinger samt jobs i produktion og lager. Vi hjælper gerne med at rådgive virksomheder, og vores mål er ikke blot at skabe ansættelser men at skabe det perfekte match for den ansatte og virksomheden.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent