BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Roskilde

Når din virksomhed pludselig mangler mandskab på grund af øget travlhed, sygdom eller ferie, kan et samarbejde med et vikarbureau i Roskilde være en hurtig og effektiv måde at finde en midlertidig medarbejder.

Lav ledighed i Roskilde

Roskilde er en af landets ældste byer. Byen er Danmarks 10. største med 51.121 indbyggere. Byens placering, alder og størrelse skaber gode muligheder for virksomheder og arbejdskraft. 

Selvom der kan være meget arbejdskraft at tage af, kan det være svært at få fat i de allerbedste vikarer, inden de bliver taget. Ledigheden i Roskilde er samtidig faldende, så selvom der er mange virksomheder og mange mennesker, er der kun få, der rent faktisk søger job. Det er her at et vikarbureau i Roskilde kommer ind i billedet. De kan hjælpe med at få fat i de vikarer, der både er ledige og kvalificerede nok til din virksomhed.  

Fordele ved at samarbejde med et vikarbureau

Står du og mangler arbejdskraft i en kortere eller længere periode? Så kan der være mange fordele i at bruge et vikarbureau, der har styr på hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. På den måde slipper du for at bruge tid og ressourcer på at finde den helt rette kandidat til din virksomhed. Det at finde en vikar kan nemlig være både tids- og ressourcekrævende, og man kan ovenikøbet komme ud for at fejlansætte en medarbejder. Derfor kan et vikarbureau komme ind og klare ærterne for dig. Der er flere grunde til at samarbejde med et vikarbureau: 

  • Man skal som virksomhed ikke selv stå for bøvlet med at skrive jobannoncer og søge og udvælge de bedste kandidater. 

  • Man får samtidig tilknyttet en konsulent, der har erfaring og viden inden for lige netop din branche. 

  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, fordi vikarbureauet sørger for alt bag rekrutteringsprocessen.

Kandidaterne som dit vikarbureau i Roskilde

Kandidaterne er spredt ud over hele Danmark, og vi ved derfor også, hvad der rører sig på det lokale arbejdsmarked i Roskilde. Så hvis du pludselig står og mangler mandskab, er Kandidaterne klar som dit vikarbureau i Roskilde. 

Vi har dygtige konsulenter siddende, der har et kendskab og en viden til mange forskellige brancher og mange forskellige lokalområder. De kan derfor hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde den rette medarbejder til lige netop din virksomhed i Roskilde.

Vores konsulenter har samtidig adgang til en kæmpe database med kvalificerede kandidaters CV. Alle vores vikarer har forskellige kompetencer inden for mange forskellige brancher. De er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og vil gerne gøre et godt indtryk. Derfor ligger der helt sikkert en kvalificeret vikar og venter på at blive hyret til din virksomhed. 

I skal vælge Kandidaterne som jeres vikarbureau i Roskilde, fordi vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces. Processen opdeles i flere faser. Vi mødes med en repræsentant fra din virksomhed og udarbejder sammen en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent