BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Sønderborg

Når du bruger et vikarbureau i Sønderborg til at finde ekstra arbejdskraft, går det hurtigt, og du sikrer, at din virksomhed kan køre i højeste gear, selvom I måske er ramt af sygdom, ferie, barsel eller bare har ekstra travlt.

Udvikling på arbejdsmarkedet i Sønderborg

Sønderborg er en by og købstad i Sønderjylland med 27.800 indbyggere.

Udviklingen på arbejdsmarkedet i Sønderborg har været positiv de seneste år. Der er en fortsat faldende ledighed og mange nye jobåbninger. Der er samtidig gang i en masse nye projekter, hvilket både giver jobs i byggebranchen og i mange andre områder - bl.a. inden for servicefagene. 

Samarbejd med et vikarbureau og få kvalificerede ansatte

Når ledigheden er faldende, som vi ser det i Sønderborg, kan det være svært for en virksomhed at finde kvalificeret arbejdskraft, fordi der er få ledige at tage af. Et vikarbureau kender til det lokale arbejdsmarked og har adgang til de ledige, som findes i Sønderborg. Der kan derfor være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau, der nemmere og mere effektivt kan finde den kvalificerede arbejdskraft, du mangler i din virksomhed. 

Kandidaterne - dit vikarbureau i Sønderborg

Kandidaterne er et professionelt rekrutterings- og vikarbureau, som kan hjælpe din virksomhed med effektivt at finde kvalificerede vikarer, når din virksomhed er præget af øget travlhed, sygdom, barsel eller lignende. 

Der er flere fordele ved at samarbejde med Kandidaterne:

  • Vi har dygtige og erfarne konsulenter siddende, som du får tilknyttet, hvis du vælger at samarbejde med os. Vores konsulenter har erfaring og viden inden for en bred vifte af brancher og stillinger, og de står derfor klar til at hjælpe dig, uanset hvilken stilling du søger en medarbejder til. 

  • Vi har en kæmpe database med kvalificerede vikarer og deres CV. Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk.

  • Vi er spredt ud over hele Danmark, og vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Sønderborg.  

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent