BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Sønderjylland

Mangler din virksomhed i Sønderjylland pludseligt arbejdskraft? Så er det en fordel at være i samarbejde med et vikarbureau, så du hurtigt og nemt kan køre med fuld styrke selvom i har været underbemandende.

Kommunerne står sammen om vækst 

I Sønderjylland er der et udviklingsråd, som står for at skabe udvikling i regionen. Rådet støtter op om tiltaget med samarbejde på tværs af kommuner.

Som man også har set det i andre regioner, er der blevet skabt en ‘Business Region Sønderjylland’, hvor de fire kommuner Haderslev, Tønder, Aabenraa og Sønderborg er gået sammen om at fremme udvikling, jobskabelse og vækst.

Samarbejdet strækker sig ud over kommunerne og inddrager også en række virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner fra området, med udgangspunkt i fælles strategiske målsætninger. 

Business Region Sønderjylland giver gode muligheder for vækst og udvikling inden for mange fag og brancher og for mange forskellige typer af firmaer og organisationer. Det giver de nuværende virksomheder mere at lave og tiltrækker nye erhvervsdrivende. Med dem bliver der skabt flere arbejdspladser. 

Faktum er dog, at der i øjeblikket er mangel på arbejdskraft i de fleste brancher, og derfor kan man have gavn af et samarbejde med et vikarbureau.

 

Hvorfor er det godt at bruge et vikarbureau?

Hvis man benytter sig af vikarservice fra et bureau, følger der mange fordele med. Blandt andet vil du opleve at:

  • Du kan få arbejdskraft ud til dig, når du mangler, og afskedige medarbejderne igen med kort varsel når du ikke længere har brug for den ekstra hjælp

  • Vikarbureauet sluger ekstraomkostninger som løn under sygdom, pensionstillæg og lignende faktorer

  • Du skal ikke selv stå med besværet for at finde de ekstra ansatte, da vikarbureauet varetager hele processen - sig blot hvad du ønsker, og du skal få

Det kan næsten ikke betale sig, at du ikke benytter vikarløsninger, hvis du i en periode har ekstra travlhed på grund af sæsonen, højkonjunkturer, øget efterspørgsel eller lignende. Går du ind i en tid med ferie, barsel eller bliver ramt af sygdom, gælder samme.

Udnyt muligheden for at få arbejdskraft ud til dig i pressede perioder og afskaf hjælpen problemfrit hvis du ikke længere har brug for den ekstra mandskab.

 

Kandidaterne som din partner i Sønderjylland

Vores vikarservice strækker sig over hele Danmark, og vi er selvfølgelig også i Sønderjylland. Vi kender lokalområdet, og vores konsulenter har et bredt netværk af fagfolk og ledige at trække på.

Vi har en udviklet CV-database med kvalificerede kandidater til et væld af stillinger inden for en bred palette af brancher. Derfor har vi helt sikkert også den rigtige medarbejder til dig.

Hos os får du tilknyttet en personlig konsulent med erfaring inden for netop din branche. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor skal løsningerne heller ikke være det. Kandidaterne specialtilpasser vikarløsninger til netop dig og din virksomhed, så vi i fællesskab opnår de bedste resultater.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent