BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Skive

Mangler din virksomhed arbejdskraft på grund af sygdom, barsel eller øget travlhed? Så kan du med fordel bruge et vikarbureau, der kan hjælpe dig med at finde din nye medarbejder hurtigt og effektivt.

Lav ledighed i Skive

Ligesom i resten af Danmark er ledigheden også faldet i Skive her på det seneste. Fra marts 2018 til 2019 faldt ledigheden i Vestjylland med hele 449 fuldtidspersoner, hvilket svarer til et fald på 8,3 % det seneste år. I Skive Kommune alene er der sket et fald på 19 %. Der er altså rigtig mange i beskæftigelse i Skive. 

Det betyder dog, at det kan være svært for virksomheder at finde deres nye medarbejdere, fordi de fleste allerede er beskæftiget i forvejen. Når du skal finde dine nye medarbejdere kan det derfor være en fordel at samarbejde med et vikarbureau, som kender til lokalområdet og har en masse viden og erfaring inden for området. De er også flere midler til at finde den helt rette medarbejder til din virksomhed. 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Skive

Kandidaterne er et vikar- og rekrutteringsbureau, der kan hjælpe dig med hele rekrutteringsprocessen. Så kan du fokusere på dine kerneopgaver, mens Kandidaterne sørger for at klare søgning efter din medarbejder, jobsamtaler og alt det praktiske, der følger med en kortere eller længere ansættelse.

Hos Kandidaterne vil du altid få rekrutteringsløsninger af høj kvalitet. Det ved vi godt, at alle rekrutteringsfirmaer siger, men vi kan begrunde det med en dyb viden og indsigt i rekruttering, en stor passion for branchen og en solid forståelse for dem, som det hele handler om, nemlig mennesker og virksomheder.

Vores konsulenter har stor viden og erfaring inden for mange forskellige brancher, og kendskab til lokalområder og det lokale arbejdsmarked. De ved derfor også, hvad der rører sig i Skive.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent