BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Slagelse

Når din virksomhed pludselig mangler medarbejdere på grund af sygdom, ferie eller øget travlhed, så kan der være mange fordele i at samarbejde med et vikarbureau i Slagelse.

Øget værdiskabelse og beskæftigelse i Slagelse

Slagelse er placeret på Sydvestsjælland ca. 90 km fra København og har 33.871 indbyggere. Byens placering er derfor god både i forhold til den generelle placering og i forhold til pendlere fra København. Det betyder, at Slagelse også har en god placering for virksomheder og beskæftigelse. 

De seneste år har virksomhederne i Slagelse øget både deres værdiskabelse og deres beskæftigelse. De seneste tre år er beskæftigelsen i virksomhederne øget med det, der svarer til 921 fuldtidslønmodtagerjob. Beskæftigelsen er steget markant inden for både bygge og anlæg, erhvervsservice og handel. 

De nye arbejdspladser, der er skabt, har skabt jobåbninger til borgerne i byen. Og mange mennesker, der ellers ville gå ledige, er nu kommet i jobs. Selvom det lyder overvejende positivt, kan det have konsekvenser for virksomheder, der søger arbejdskraft. Disse virksomheder kan have svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft, fordi ledigheden er lav og mange allerede er i job. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet. 

Samarbejd med et vikarbureau i Slagelse

Der kan være rigtig mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau, når du skal finde kvalificeret arbejdskraft i Slagelse: 

  • Vikarbureauet kan sørge for hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. Det betyder, at du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet klarer jobopslag, søgning af de rette kandidater, interviews osv. 

  • Vikarbureauet har samtidig en viden og kendskab til arbejdsmarkedet og kan nemmere finde de rette kandidater til din virksomhed. 

  • Du bliver ikke bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for den ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. 

Kandidaterne er dit vikarbureau i Slagelse

Kandidaterne er et kompetent vikar-og rekrutteringsbureau, der kan hjælpe dig med at finde kvalificeret arbejdskraft i Slagelse. Vi har dygtige og erfarne konsulenter siddende, der har kendskab og viden til mange forskellige brancher og stillinger. Vores konsulenter har samtidig også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Slagelse, fordi Kandidaterne har satellitkontorer rundt på hele Sjælland. 

Konsulenterne har desuden adgang til vores store CV-database, som er fyldt med engagerede vikarer, der bare venter på at komme ud at arbejde. Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de er kvalificeret inden for mange forskellige brancher. 

Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

Så hvis du mangler kvalificerede vikarer til din virksomhed i Slagelse, så kontakt Kandidaterne og få effektive og kvalitetsbevidste vikarløsninger. 


 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent