BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Tønder

Mangler du nye kompetencer til din virksomhed eller en dygtig fagperson til et vikariat? Går du rundt som ledig eller søger nye udfordringer? Og ved du ikke, hvor du skal starte din søgning? Så kan vi heldigvis hjælpe dig.

Ledighed i Tønder

Ledigheden falder i Tønder, fordi kommunen og virksomheder i omegnen har stor succes med at få kontanthjælpsmodtagere i arbejde. Andelen af personer uden arbejde er faktisk kommet under 3 %. Hvis du også vil være en del af den positive statistik eller blot kigger efter nye udfordringer, kan vi hos Kandidaterne hjælpe dig mod dit drømmejob.

Tønder er en by som kæmper for at vækste. Derfor har kommunen oprettet et decideret vækstråd til at sikre fremgang i byen. Vækst i Tønder betyder opstart af nye firmaer og derved flere arbejdspladser, og det er vores job at skabe forbindelse mellem de virksomheder, som udbyder stillinger, og de personer, som søger nye muligheder.

Selvom vores hovedkontor er placeret i Kolding, når vores fangarme ud i hele Danmark. Vi specialiserer os inden for et væld af brancher og kan helt sikkert også finde en medarbejder med de rette kvalifikationer eller guide dig mod dit drømmejob.

Hvorfor bruge et vikarbureau i Tønder?

Kandidaterne er specialliserede i hurtigt at finde ekstra arbejdskraft til dig via vores skarpe netværk og udviklede CV-database. Det betyder, at vi kan sende ansatte ud til dig, når du er i nød, uden at du forpligter dig til at fastansætte. Det er en fordel i forhold til lønomkostninger, da du nemt kan afskedige den ekstra hjælp igen. 

Yderligere varetager vi uforudsete omkostninger som sygdom samt indbetalinger til pension og lignende. Foruden de åbenlyse økonomiske fordele, tilbyder vi en personlig konsulent med erfaring inden for din branche, til at varetage opgaven med at finde kvalificerede medarbejdere til dig.

Kort og godt har du mulighed for at:

  • Undgå fejlansættelser og forhastede beslutninger i forhold til personale
  • Få ekstra arbejdskraft ud til dig, når det brænder på
  • Gøre brug af vores netværk og database
  • Fokusere på dine hovedopgaver, imens vi finder kvalificeret mandskab til din virksomhed

Vores hovedsæde er placeret i Kolding, men vi har forbindelser over hele landet. Så om du bor i Varde, på Fyn, på Sjælland eller i en helt tredje del af Danmark, kan vi hjælpe dig mod din næste ansatte eller mod en drømmestilling, hvis du går ledig.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent