BLIV RINGET OP

Vikarbureau Varde

Din virksomheds situation kan hurtigt ændre sig og det kan pludseligt betyde mangel på arbejdskraft. Med et samarbejde med et vikarbureau i Varde, er du forberedt og kan hurtigt få ekstra hænder ud, når du mangler.

Ledighed i Varde

For mindre end et årti siden steg arbejdsløsheden over hele landet på grund af finanskrisen og eftervirkningerne deraf. Dette kunne også mærkes i Varde, og det kunne synes umuligt at komme i arbejde.

Sidenhen er ledigheden faldet markant i området, og der kan derved være en omvendt form for ubalance mellem udbud og efterspørgsel. Det kan altså være svært at finde kompetente medarbejdere til dine stillinger, da mange allerede er i job.

Det er et problem, hvis du oplever øget travlhed, sygdom, ferie eller barsel, da din virksomhed ikke kan præstere i topklasse uden tilstrækkeligt mandskab til at løfte opgaven.

 

Muligheder for brug af vikarbureau i Varde

Kandidaterne er specialliserede i hurtigt at finde ekstra arbejdskraft til dig via vores skarpe netværk og udviklede CV-database. Det betyder, at vi kan sende ansatte ud til dig, når du er i nød, uden at du forpligter dig til at fastansætte. Det er en fordel i forhold til lønomkostninger, da du nemt kan afskedige den ekstra hjælp igen. 

Yderligere varetager vi uforudsete omkostninger som sygdom samt indbetalinger til pension og lignende. Foruden de åbenlyse økonomiske fordele, tilbyder vi en personlig konsulent med erfaring inden for din branche til at varetage opgaven med at finde kvalificerede medarbejdere til dig.

Kort og godt har du mulighed for at:

  • Undgå fejlansættelser og forhastede beslutninger i forhold til personale
  • Få ekstra arbejdskraft ud til dig, når det brænder på
  • Gøre brug af vores netværk og database
  • Fokusere på dine hovedopgaver, imens vi finder kvalificeret mandskab til din virksomhed

Vores hovedsæde er placeret i Kolding, men vi har forbindelser over hele landet. Så om du bor i Varde, på Fyn, på Sjælland eller i en helt tredje del af Danmark, kan vi hjælpe dig mod din næste ansatte eller mod en drømmestilling, hvis du går ledig.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent