BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Viborg

Er din virksomhed pludseligt blevet underbemandet på grund af sygdom, ferie, barsel eller øget travlhed? Det er helt naturligt, og derfor er vi som vikarbureau i Viborg specialiserede i at finde hurtige og kvalitetsbevidste løsninger til dig, så I kan køre i top gear igen på rekordtid.

Find kvalificerede medarbejdere i Viborg

Den midtjyllandske by Viborg betegner sig som en af Danmark ældste byer og er placeret i rimelig afstand til andre større byer, som eksempelvis:

  • Aarhus

  • Randers

  • Herning

  • Silkeborg

  • Holstebro

Med byens mere end 40.000 indbyggere og centrale placering er der nok arbejdskraft at tage af. Dilemmaet kan dog være, at mange ikke går ledige i en tid hvor nye virksomheder i området popper op, og de eksisterende vækster. Begge mangler hænder, og det er her det at bruge et vikarbureau i Viborg kommer ind i billedet!

 

Hvad får man ud af at bruge et vikarbureau?

Benytter man sig af en vikarservice, behøver man ikke selv stå med ansvaret for at ansætte nye medarbejdere, når man mangler hænder. Desuden behøver man ikke at fastansætte, når man bruger et vikarbureau, og på den måde kommer man uden om unødvendige fastansættelser og heraf omkostninger.

Med et vikarbureau kan man tilkalde hjælp, når det brænder på og afskedige hjælpen, når man ikke længere har behovet. Det er en billig løsning, da man ikke selv står for uforudsete omkostninger i forbindelse med sygdom eller for indbetalinger til pension og lignende. Den klarer vikarbureauet nemlig for dig.

Imens der er andre som finder de kandidater, du skal bruge, kan du selv fokusere på dine hovedopgaver og komme uden om fejlansættelser. 

 

Kandidaterne i Viborg

Kandidaterne er specialiserede inden for rekruttering og vikariater og har stor ekspertise i at finde det rigtige match mellem virksomhed og potentielle medarbejdere. 

Det betyder, at du i samarbejde med os får en personlig konsulent med erfaring inden for faget tilknyttet. Vi har en finger på pulsen og ved hvad der foregår i Viborg. Vores netværk er landsdækkende, og derfor kan vi hurtigt og nemt finde det ekstra mandskab, som du har brug for.

Vi gemmer mange kvalificerede kandidater i vores database, og kan hurtigt hive personer med de rette kompetencer til din stilling op af hatten.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent